Thursday, 13 October 2011

hepy bufday mohd nazeri ikhmal bin hasnan

` wo0t-wo0t HEPY BUFDAY tuk my syg hari nyh :D Ehh awk dah tua lah tapy sy tua lgi lah ;D STIIL budax2 la kiranya hehe i'll be wish biy sehad2 slalu n dapt result Pmr yg baek n hope we ar together until die hee :) syg biy sanad2 ouh tamo noty2 nah kurngkanla kegegehn uhh tapy bb suka lol ? :D HEE shiok gayut nun hang biy pagi smlm perghh kacaw haku ja time tidow tapy tapa dmi hng haku snggup buad pa saja aih ^^'
ta sabaq na meet hang biy jb lgi rindu gila dekt hag lama dah kita ta meet :( hari nyh akhirnya buleyh walaupa pun jady haku tetap na meet hang jugax ta keqa taufau or watever yg melanda haku snggup redah meyh heee~ juzt only fer org yg bb syg :') biy syg bb ta? of coz la tak kan :") alamak sedeh aih :) haha


p/s : biy mampuis la hang jb g kena nun member2 hang lepa nak boh tepung kat hang paz uh goreng buad cucuq haha ^^ ILOVEU N HEPY BUFDAY SAYANG :) <3

No comments:

Post a Comment