Tuesday, 25 October 2011

` road tho camhigh 20/10

 hyep stalker :) 20/10 besh kowt bjlan sakan wlupun tngh exam final :DD biaq py lah haha g sana haku jdy rabun mata ! haha smua hat haku tngk suma aku na blli pdahai duit ciput :( n kna buad kos lpas sudah hatoy mqapu pa nyh ^^' dkt bwh nyh ada la pix sikit2 cetngok                                

hee still tunggu hang biyh kat si2 soqang2 :')
                                                          

                                                         



#na tngok bnyk pix lgi bukk fb haku yupz






Thursday, 13 October 2011

hepy bufday mohd nazeri ikhmal bin hasnan

` wo0t-wo0t HEPY BUFDAY tuk my syg hari nyh :D Ehh awk dah tua lah tapy sy tua lgi lah ;D STIIL budax2 la kiranya hehe i'll be wish biy sehad2 slalu n dapt result Pmr yg baek n hope we ar together until die hee :) syg biy sanad2 ouh tamo noty2 nah kurngkanla kegegehn uhh tapy bb suka lol ? :D HEE shiok gayut nun hang biy pagi smlm perghh kacaw haku ja time tidow tapy tapa dmi hng haku snggup buad pa saja aih ^^'
ta sabaq na meet hang biy jb lgi rindu gila dekt hag lama dah kita ta meet :( hari nyh akhirnya buleyh walaupa pun jady haku tetap na meet hang jugax ta keqa taufau or watever yg melanda haku snggup redah meyh heee~ juzt only fer org yg bb syg :') biy syg bb ta? of coz la tak kan :") alamak sedeh aih :) haha


p/s : biy mampuis la hang jb g kena nun member2 hang lepa nak boh tepung kat hang paz uh goreng buad cucuq haha ^^ ILOVEU N HEPY BUFDAY SAYANG :) <3

Monday, 10 October 2011

shiok(!)

apa yg shiok pun hakupun tapaham nun hakunyh HAHA(!) heee~ yes tunggu punya tunggu dy timbui pergh! happy hehe so keyh wlupun haku prasaan soqang2 haha mmg haku kuat pqasan so y? na maty ka? watlek suda ! tamaw hepy2 sanad lah ecok lusa tulat tungging tebalik dah stat final exam perghh! terbaek doe ^^' hokeyh nex time kita cecite lgi yop! byby

haku syg's dy :')

OMG(!) Sepedia lah budax nyh an? ta perlu lah tao kan tapy haku na korang tao haku #SAYANG dy sanad2 ^^ Tapy dy syg haku ka? padahai haku dah betuy2 syg dy erm jusz up tho him haku manusia mcm owg lain ada haty n perasaan untuk menyanyanyi seseowng :')# ILOVEUEVERYMOMENTBIYMASHAM#